Strikkenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Zomerse Vlinderdassen

Zomerse vlinderstrikken3

Juist in de zomer worden vlinderdassen massaal gecombineerd bij allerlei feestelijke gelegenheden. Welke vlinderdassen trendy zijn deze zomer lees je in dit artikel.

 

Vlinderdassen dragen in de zomer

Vlinderdassen worden in de zomer vooral gedragen naar feestelijke gelegenheden, zoals bijvoorbeeld een communie of bruiloft. Ook bij andere formele gelegenheden, zoals bijvoorbeeld zomer gala’s en andere wat meer informelere gelegenheden mag een vlinderdas niet ontbreken.

Het is natuurlijk volledig afhankelijk van wat je draagt en welke vlinderdas je hierbij uitkiest.

Heb jij een feestelijke gelegenheid zoals een bruiloft? Dan is het (afhankelijk van de dresscode) gebruikelijk om een maatpak te dragen. Bij het afstylen van dit maatpak is de keuze natuurlijk reuze. Je kunt kiezen voor een vlinderdas in een vrolijk dessin of een vlinderdas in een themakleur passend bij het thema van de bruiloft. 

Heb je een gala diner? Dan is het gebruikelijk om een smoking te dragen. Als je een echte pro bent kies je er voor om bij je smoking een zelfstrikker te dragen in de kleur die past bij de dresscode white of black-tie. Mocht je niet bekent zijn met de techniek van het strikken van een zelfstrikker? Niet getreurd, hier vind je een handig filmpje voor het strikken van een zelfstrikker. Uiteraard volstaat een voorgestrikte vlinderdas in de juiste kleur ook. Meer informatie hierover vind je in onze strikkengids.

Trendy zomerse vlinderdassen Trendy vlinderstrikken

Vlinderdassen zijn ook in de zomer niet meer weg te denken als je goed gekleed voor de dag wilt komen. Ieder seizoen weer zorgen wij er voor dat nieuwe kleuren en materialen onze collectie vlinderdassen aanvullen. Zo hebben wij dit jaar een aantal nieuwe en tevens zeer populaire kleuren toegevoegd aan ons assortiment. Linnen vlinderdassen zijn op dit moment erg geliefd. De nieuwst kleuren mokka, pistache groen en terracotta doen het bij de linnen strikken op dit moment erg goed. 

Ook polyester vlinderdassen in ijsblauw, saliegroen, oudroze en ivoor worden op dit moment erg goed verkocht. Uiteraard heeft dit te maken met de trends op het gebied van trouwen. We zien dat deze kleuren het erg goed op bruiloften en andere feestelijke gelegenheden doen als thema kleur. Je kunt dan op een hele stijlvolle manier je outfit compleet maken met accessoires die overeen komen met het kleurenthema van het feest. 

Hippe vlinderdassen met dessins

Naast de effen vlinderdassen in linnen zijn vlinderdassen met een opvallend dessin ook erg geliefd bij onze klanten. De vlinderdassen van XIV zijn verkrijgbaar in vrolijke dessins met zomers kleuren. Bij deze vlinderdassen kun je, om je look helemaal af te maken, ook een bijpassend pochet kopen. Hoe leuk is dat?

Prima, zéér tevreden.
Dillen René
Super service, snel en netjes aangekregen, de bretellen voldoen volledig naar behoefte daar ik de nodige aanwijzingen heb gelezen op de website, top
Rogiers Frank
Zeer mooie kwaliteit, snelle levering, perfect verpakt.
Jan Janssens
beste ,

snelle levering en zeer mooi materiaal , zeker niet de laatste keer dat ik bestel bij jullie
van grembergen wilfried
perfecte info op de site betreffende bretellen en duidelijkheid hoe en wanneer de levering zal gebeuren
christ vangheluwe
Zeer tevreden - ik zocht metaalvrije bretellen en binnen het grote aanbod waten ze direct beschikbaar - vlotte levering - bretellen van hoogwaardige kwaliteit voor dagelijks gebruik.
kurt

Betaal veilig online

×