Strikkenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Vlinderstrikken voor de feestdagen

Vlinderdassen voor de feestdagen

Welke vlinderstrik draag je eigenlijk tijdens de feestdagen? Ga jij voor een nonchalante outfit of kies je liever voor een strak gestylde look? Op strikkenwinkel.nl vind je een groot assortiment aan feestelijke vlinderstrikjes.

 

Het dragen van vlinderstrikjes is al lang niet meer alleen voor de waaghalzen. Een vlinderstrik of vlinderdas combineert u tegenwoordig in een handomdraai bij elke gewenste outfit. Ook tijdens de feestdagen!

Dress to impress

Heeft u een gala of feestelijk diner op de planning staan tijdens de feestdagen? Dan is het natuurlijk leuk om in “vol ornaat” te verschijnen. Bij een gala draagt u vaak een smoking of rokkostuum. Is de dresscode “black tie” dan combineert u bij deze smoking een zwarte vlinderstrik of vlinderdas. Is “white tie” de dresscode van het evenement, dan is een witte strik het beste accessoire. Bent u niet zo’n fan van een sierlijk strikje om je nek? Dan is een stropdas natuurlijk een goed alternatief.

“Fout” Kerstfeest

Heeft het bedrijf waar u werkt een Kerstborrel of “fout” Kerstfeest georganiseerd? Dan kunt u heel eenvoudig uw outfit een grappige twist geven met onze Kerststrikjes van E.L. Cravatte of Michaelis. Combineer deze strikjes bijvoorbeeld bij een wit overhemd en uw favoriete jeans voor een lekker comfortabele look. Wilt u nóg meer indruk maken? Maak jouw outfit dan compleet met een paar bijpassende, feestelijke bretellen.

Het familiediner

Tijdens de feestdagen, vinden we het allemaal leuk om iets meer ons best te doen om er wat feestelijker uit te zien. Of u nu met familie of vrienden een diner of brunch op de planning hebt staan, met een vlinderstrik tijdens de feestdagen maakt u sowieso indruk. Bekijk hier het volledige assortiment vlinderstrikken voor de feestdagen en laat u inspireren.

Bent u op zoek naar een complete outfit voor de feestdagen, denk dan ook eens aan bijvoorbeeld bijpassende bretellen, manchetknopen, of een bijpassend pochet.

 

Perfecte service :de juiste en kwalitatieve produkten binnen de 3 dagen geleverd ! Top!

Vriendelijke groet, Wilfried

Wilfried Delanghe
Perfecte service :de juiste en kwalitatieve produkten binnen de 3 dagen geleverd ! Top!

Vriendelijke groet, Wilfried

Wilfried Delanghe
Perfecte service :de juiste en kwalitatieve produkten binnen de 3 dagen geleverd ! Top!

Vriendelijke groet, Wilfried

Wilfried Delanghe
Ruime keus. Mooi afgewerkt. Hedendaagse motieven. Stijlvol. Vrolijk mannelijk. Snelle verzending.
Wim Verbeke
Mooie en kwaliteitsvolle bretellen.
Vlotte levering.
Joeri Beniest
Goede kwaliteit
Stipt geleverd
Tinne Lievens

Betaal veilig online

×