Strikkenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Vlinderdassen ook geschikt voor dames

Vlinderstrikken dames2

Dat vlinderdassen alleen goed passen bij de outfits van mannen is inmiddels verleden tijd. Vlinderdassen voor dames zijn helemaal trendy.

 

Vlinderdassen voor dames; welke kiest u?

Eigenlijk is elke vlinderdas geschikt voor dames, maar welke vlinderdas u nu op een fashionable manier kunt dragen als vrouw vertellen wij u hieronder.

Linnen vlinderdassen voor dames

Nu het voorjaar in aantocht is, zijn luchtige stoffen ook weer terug in het modebeeld. Dit kun je ook op een subtiele manier terug laten komen in je outfit door middel van de juiste vlinderdas. Kies bijvoorbeeld een linnen vlinderdas. Deze kun je goed combineren bij een witte blouse en een spijkerbroek.

Draag een vlinderdassen naar een feestje

Heeft u een huwelijk of een ander feestje waarbij je graag uit wilt pakken en zijn jurkjes niet uw favoriete kleding stuk? Kies dan voor een pak voor dames. Een goed zittend 2-delig pak met een witte blouse kunt u op een trendy manier ‘afstylen’ door een vlinderstrik te dragen. Kijk de kunst af bij goedgeklede mannen en draag bij een zwart pak een satijn zijde vlinderstrik in dezelfde kleur en maak het extra vrouwelijk door deze combinatie af te stylen met een paar mooie hoge hakken. Liever een iets speelsere look?

Kies dan bijvoorbeeld voor een zelfstrikker als accessoire en draag deze los in de kraag van het uw witte blouse.

Zelfstrikker voor dames

Vlinderstrik en bretels combineren voor dames

Om als vrouw helemaal de show te stelen met een vlinderstrik kunt u ook nog bretellen toevoegen aan uw outfit. Combineer er op los en kies accessoires in dezelfde kleur of juist contrasterend. Alles is mogelijk. Bent u nieuwsgierig geworden naar de bretellen trends voor dames? Dan leet u er hier meer over.

Prima, zéér tevreden.
Dillen René
Super service, snel en netjes aangekregen, de bretellen voldoen volledig naar behoefte daar ik de nodige aanwijzingen heb gelezen op de website, top
Rogiers Frank
Zeer mooie kwaliteit, snelle levering, perfect verpakt.
Jan Janssens
beste ,

snelle levering en zeer mooi materiaal , zeker niet de laatste keer dat ik bestel bij jullie
van grembergen wilfried
perfecte info op de site betreffende bretellen en duidelijkheid hoe en wanneer de levering zal gebeuren
christ vangheluwe
Zeer tevreden - ik zocht metaalvrije bretellen en binnen het grote aanbod waten ze direct beschikbaar - vlotte levering - bretellen van hoogwaardige kwaliteit voor dagelijks gebruik.
kurt

Betaal veilig online

×