Strikkenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Vlindersdassen op uw bruiloft

Een vlinderstrik op je bruiloft BLOG2

Gaat u binnenkort trouwen en wilt u een strik gaan dragen in plaats van een stropdas, maar heb je nog geen idee welke strik het moet worden? Na het lezen van dit artikel heeft u genoeg informatie om een keuze te maken! 


Trouwen en vlinderstrik

Binnenkort is uw grote dag en u hebt gekozen om uw kostuum af te stylen met een vlinderstrik. Een uitstekende keuze vinden wij van strikkenwinkel.be! 

Tegenwoordig wordt er veel gewerkt met kleurenthema’s op bruiloften, wellicht is dat bij jullie ook het geval!? Uiteraard is een vlinderstrik kiezen in één van de themakleuren een perfecte manier om u te houden aan de door jullie gekozen “dress code” van de dag. 

Trendkleuren 2021 

Ieder jaar zien we op het gebied van trends nieuwe kleurenpaletten. Veel bruidsparen kiezen dan ook voor een trendy kleurenpallet die bestaat uit twee of drie tinten. 

De trendkleuren voor een bruiloft in 2021 zijn: mauve, ijsblauw, Terracotta, pertol, limegroen, saliegroen en mosterdgeel. Vaak zijn deze trendkleuren gelinkt aan het bestaande modebeeld. Het zal dan ook geen probleem zijn om uw kostuum en accessoires eventueel aan te passen op deze kleuren. 

Welk type strik kiest u?

Zoals je misschien wel is opgevallen kun je vlinderstrikken onderverdelen in twee typen. Een vlinderdas of een vlinderstrik. Een vlinderdas, ook wel een ‘zelfstrikker’ genoemd, is een strik die nog gestrikt moet worden om uiteindelijk een strik te vormen om je hals. Voor het strikken van zo’n strik is wel wat oefening vereist. Gelukkig worden de bijhorende instructies meegeleverd en wanneer u uw vlinderdas ruim om tijd besteld, heb je nog even de tijd om te oefenen. 

Een vlinderstrik, ook wel een ‘voorgestrikte strik’ genoemd zegt het eigenlijk al. Dit exemplaar is netjes voor je gestrikt en vastgezet. Wanneer u voor deze variant kiest, heeft u in een handomdraai een goede strik om. U hoeft de strik dan alleen nog even passend te maken. Hoe je dat doet leest u hier -> 

Heeft u al een keuze gemaakt? 

Zijde vlinderstrik

We kunnen wel vaststellen dat de zijde vlinderstrik de meest gekozen vlinderstrik is voor een bruiloftsfeest. De zijden strikken van E.L. Cravatte zijn verkrijgbaar in oneindig veel kleuren en zijn gemaakt van hoogwaardig zijde voorzien van een ribstructuur of een satijnenweving (gladde stof). De ribstructuur van deze accessoires zorgt voor een rijke en klassieke uitstraling. De strikken van zijden zijn verkrijgbaar in beide varianten, de ‘zelfstrikker’ en de ‘voorgestrikte vlinderstrik’. 

Vlinderstrikken voor kinderen

Heeft u inmiddels een keuze gemaakt? Dan zoekt u misschien nog een vlinderstrik voor de bruidsjonker of de kinderen die te gast zijn op uw grote dag. U vindt in onze webshop onder de categorie ‘vlinderstrikken voor kinderen’ een leuk assortiment strikjes. Deze passen perfect bij dezelfde accessoires voor volwassenen, deze strikjes staan ook genoemd onder de gerelateerde items.

Prijs kwaliteit is uitstekend. Zeer vlug geleverd. Deze bretels doen het uitstekend en springen niet los door de brede stevige klemmen.
Guy Triest
Prima product, zware bretellen, en dat zijn ze dan ook, stevig, net zoals ik ze wou.
Ook makkelijk te bestellen en snel geleverd
Didier Beckers
Prima product, niets overdreven in de beschrijving, is exact wat het moet zijn
Makkelijk te bestellen en snel geleverd
Meer moet dat niet zijn
Didier Beckers
Overzichtelijke site.
Veel keuze.
Snelle levering.
Goede prijs/kwaliteit.
Dieter
tip top inorde
Mulle Hilde
Snel geleverd en topkwaliteit! Aanrader!
Kris

Betaal veilig online

×