Strikkenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Trendy vlinderstrikken herfst/winter 2021

Trendy vlinderstrikken 21 23

Vlinderstrikken zullen nooit uit de mode raken, wel zien we dat modetrends invloed hebben op de kleur of het materiaal van de vlinderstrik. 


Vlinderstrikken en mode

De vlinderstrik staat tegenwoordig voor creativiteit. U kunt met dit tijdloze accessoire uitstralen dat u anders wilt zijn dan andere. Door bij het uitzoeken van een nieuwe vlinderstrik rekening te houden met de modekleuren van het seizoen is uw outfit altijd up-to-date. 

De herfst is inmiddels begonnen en dat betekent dat er weer nieuwe modekleuren in de winkels te zien zijn. Welke kleuren en materialen aankomend seizoen in de mode zijn hebben wij voor u inzichtelijk gemaakt in dit artikel dat vooral gericht is op vlinderstrikken en -dassen. 

Vlinderstrikken in een trendy materiaal

De herfst en winter zijn seizoenen waar vaak gebruikt wordt gemaakt van warme en zachte materialen zoals wol, zijde of velvet (fluweel). Dat ziet u ook nu weer terug in het modebeeld voor de herfst en winter.

Bij ons shopt u vlinderdassen in deze materialen, die vanzelfsprekend ook verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en patronen. Denk bijvoorbeeld aan een gebreide wollen donkerblauwe vlinderstrik voor een casual look of een velvet zwarte vlinderstrik voor een meer formelere uitstraling. 

Hippe vlinderstrikken

Houd rekening met de kleur van uw vlinderstrik om je uitstraling kracht bij te zetten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ton-sur-ton look voor een subtiele-creatieve uitstraling of u gaat voor een vlinderstrik in een contrasterende kleur voor een wat meer opvallende uitstraling. Zoals eerder aangegeven staat een vlinderstrik voor creativiteit, maar hiernaast ook voor lef. Het is weliswaar een accessoire dat ieder seizoen gedragen wordt, maar het is nog lang niet het meest gedragen accessoire. 

Voor de herfst en de winter van dit jaar zijn er de warme kleuren, zoals donkerbruin, bordeauxrood en antraciet, die ieder jaar weer terugkomen. Hiernaast ziet u de aankomende seizoenen ook meer frisse kleuren als accentkleur in het modebeeld. U kunt hierbij denken aan kleuren als: grasgroen, zachtgrijs, baby-roze en -blauw

Met een vlinderstrik kunt u eenvoudig zo’n accentkleur aan uw outfit toevoegen. Probeer eens een grasgroene zijde vlinderstrik of een baby-roze of -blauwe vlinderstrik te combineren bij uw outfit deze herfst en winter. Hiermee laat u duidelijk zien op de hoogte te zijn van de laatste trends. 

Vlinderstrik trends2021 small


Vlinderstrikken of vlinderdassen

De keuze voor een vlinderstrik of vlinderdas is erg persoonlijk. Veelal is het afhankelijk van het feit of u een ervaren drager of liefhebber bent of niet. Het strikken/knopen van een vlinderdas, ook wel zelfstrikker genoemd, is namelijk niet gemakkelijk en vergt enige oefening. Vandaar dat ervaring hierbij een rol speelt. Kenners zullen ook aan u zien of de strik die u draagt zelf gestrikt is of dat het om een ‘voorgestrikt’ exemplaar gaat. 

Voorgestrikte strikken worden veruit het meest verkocht en gedragen en wij adviseren u dan ook om hier mee te beginnen. Tevens zijn voorgestrikte vlinderstrikken in veel meer dessins en kleuren(combinaties) verkrijgbaar. 

Kiest u toch voor een vlinderdas, die u zelf kunt strikken, hebben wij ook hier een ruim assortiment in beschikbaar in zijde (ook satijnzijde). Tussen onze vlinderdassen vindt u, net als bij de voorgestrikte vlinderstrikken, de warme herfst- en winterkleuren, maar ook de eerder genoemde accentkleuren. 

Bent u nieuwsgierig en benieuwd hoe u zo’n zelfstrikker moet strikken? Wij hebben hier een instructie voor u uitgewerkt.

Goeminne
Snelle levering
Kwaliteitsvol product
Interessante prijs
Vansteenkiste
Snelle en correcte levering.
Stuer Paul
Perfect strikje voor een kind 3 jaar
Marc Buyens
Prima, zéér tevreden.
Dillen René
Super service, snel en netjes aangekregen, de bretellen voldoen volledig naar behoefte daar ik de nodige aanwijzingen heb gelezen op de website, top
Rogiers Frank

Betaal veilig online

×