Strikkenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Nieuwe vlinderstrikken verkrijgbaar bij Strikkenwinkel

Blog nieuwe vlinderstrikken klein2

Wij van strikkenwinkel vernieuwen onze collectie ieder seizoen. Ook dit winterseizoen hebben wij een aantal nieuwkomers in ons assortiment. Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier om verder te lezen en ontdek de nieuwste collectie vlinderstrikken.


Unieke vlinderstrikken

Het assortiment vlinderstrikken in onze shop is al erg uitgebreid. u vindt er strikjes van verschillende merken zoals, onder andere, Profuomo, Michaelis en DG-design. De collectie E.L. Cravatte vlinderstrikjes zijn de strikken van ons eigen merk en weven wij zelf in samenwerking met verschillende weverijen. De designs worden ontworpen door onze ontwerpafdeling en dat betekent dat u deze unieke vlinderstrikjes niet snel ergens anders kunt kopen. Doordat het ontwerpen intern wordt uitgevoerd houden we onze collectie uniek. 

Pop-Art vlinderstrik

Één van de nieuwkomers dit seizoen is het vlinderstrikje met een eigentijds popart design van E.L. Cravatte. De verschillende icoontjes, in sprekende kleuren, spatten van het strikje af. Door het gebruik van diverse kleuren is dit strikje gemakkelijk te combineren. Wanneer u op zoek bent naar een cadeau, is dit strikje uitermate geschikt! Bent u fan van dit patroon? Dan hebben wij in hetzelfde patroon ook bijpassende bretellen verkrijgbaar.

Vlinderstrik met heelal patroon

Net als het popart design is ook het heelal patroon ontworpen door ons design team. Het subtiele patroon met planeten en sterren is helemaal van deze tijd. Een leuk vlinderstrikje dat zich eenvoudig laat combineren. Ook zijn er in dit design passende bretellen verkrijgbaar, zodat u de stijl helemaal kunt doortrekken in uw nieuwe outfit. Wat ons betreft is de vlinderstrik met heelal print een perfect accessoire voor tijdens de feestdagen.

heelal vlinderstrik

Velvet vlinderstrik

In de wintermaanden worden er vaak accessoires gekozen die gemaakt zijn van een warmer of dikker materiaal, zoals wol of velvet. Nieuw in ons assortiment is het vlinderstrikje van velvet in een luxe groene kleur. 

Altijd een vlinderstrik

Bent u na al dit nieuws geïnspireerd geraakt om bij iedere outfit straks een vlinderstrike te gaan dragen? Dan worden wij daar uiteraard hartstikke blij van en nodigen wij jou uit om ook eens een kijkje te nemen bij al onze andere vlinderstrikjes. 

Dus Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een effen vlinderstrikje of een hip gebreid exemplaar? u vindt alle andere categorieën hier.

Goeminne
Snelle levering
Kwaliteitsvol product
Interessante prijs
Vansteenkiste
Snelle en correcte levering.
Stuer Paul
Perfect strikje voor een kind 3 jaar
Marc Buyens
Prima, zéér tevreden.
Dillen René
Super service, snel en netjes aangekregen, de bretellen voldoen volledig naar behoefte daar ik de nodige aanwijzingen heb gelezen op de website, top
Rogiers Frank

Betaal veilig online

×