Strikkenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Nieuwe collectie wollen vlinderdassen

Nieuwe collectie wollen vlinderdassen

Een wollen vlinderstrik, je zou het misschien niet snel verwachten maar de nieuwe collectie vlinderdassen in dit zachte materiaal zijn een ware hit. 

 

vlinderdassen van wol

De collectie wollen vlinderdassen is inmiddels uitgebreid met vlinderdassen in klassieke kleuren. Klassieke kleuren die al enige tijd verkrijgbaar zijn in onze collectie wollen stropdassen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat er nu ook vlinderdassen verkrijgbaar zijn van dit luxe materiaal. Het wol dat gebruikt wordt voor deze strikjes valt soepel en voelt zijdezacht aan. De soepele valling van deze wollen vlinderstrikjes zorgt er voor dat ze een elegante uitstraling hebben.

Lichtgrijze wollen vlinderstrik

De nieuwste collectie wollen vlinderdassen 

Wat ontbrak binnen onze collectie wollen vlinderstrikjes waren vooral effen kleuren. We hebben er voor gekozen om de kleuren donkerblauw, beige, lichtgrijs en donkergrijs toe te voegen. De strikken van wol zijn gemaakt van een gemêleerde wollen materiaal. Dit materiaal geeft wat meer diepgang aan de stof. Het gemêleerde effect is bij lichtere kleuren beter zichtbaar. Zo is de stof van de donkerblauwe wollen vlinderstrik minder levendig dan bijvoorbeeld de lichtgrijze of beige vlinderstrik. Dat maakt hem overigens niet minder bijzonder.

Feitjes over wollen vlinderdassen

Wollen vlinderstrikjes hebben een aantal fijne eigenschappen en grappige feitjes. Die zetten we even voor je op een rijtje.

Een wollen vlinderstrik:

  • is gemaakt van 100% wol en daarmee dus een natuurlijk materiaal;
  • heeft een zelfreinigend vermogen;
  • is vuilafstotend;
  • geeft je ‘nette’ outfit een casual uitstraling;
  • is geschikt voor verschillende gelegenheden.

 

Geruite wollen vlinderdassen

De bestaande collectie wollen vlinderdassen bestond al uit een aantal geruite wollen vlinderdassen die vooral veel gekozen werden bij een herfst of winter look. Deze geruite wollen vlinderdassen doen zeker niet af onder de effen varianten maar met het voorjaar in aantocht zijn wij erg blij met de nieuwste effen kleuren.

De nieuwste collectie wollen vlinderstrikken

Vlinderstrik of Stropdas van wol

Draag jij niet zo graag een vlinderstrik of ben je na het lezen van dit artikel nieuwsgierig geworden naar de collectie wollen stropdassen? Bekijk deze dan hier. Onderaan iedere productpagina, vind je bijpassende andere accessoires waardoor je eenvoudig kunt wisselen tussen de verschillende producten.

 

veel keuze,
mooie kwaliteit,
vriendelijk, makkelijk retourneren en vlug je geld terug.
Bicque Johan
Je krijgt waarvoor je betaald hebt fijne winkel een echte aanraader
Donne
Hier krijg je ,dat waar voor je betaald hebt fijne winkel een echte aanrader
Donne
Ben heel tevreden van jullie.
Top kwaliteit
De Visch Kate
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde stropdas, pochet en manchetknopen. Deze zijn heel mooi! Bedankt voor de goede en snelle service.
Frank Gillot
Mooie kwaliteitsvolle das, mooi smal model en vlot geleverd.
Heel tevreden.
Annelies Decrans
×