Strikkenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Nieuwe collectie luxe strikken

Nieuwe collectie vlinderstrikken blog2

Op strikkenwinkel.be vind je een nieuwe collectie aan luxe vlinderdasssen.


Two-tone vlinderstrikken

De luxe vlinderdassen van het merk Profuomo hebben de bestaande collectie luxe vlinderdassen een flinke boost gegeven. Het zijn elegante vlinderdassen met een subtiele two-tone jacquard weving in frisse voorjaarskleuren.
De two-tone weving is een een subtiele weving waarbij twee verschillende kleuren garen worden gebruikt. In de meeste gevallen liggen de twee kleuren die men hiervoor gebruikt dicht bij elkaar, waardoor de strikken eigenlijk een effen uitstraling hebben. Zodra je goed naar de strikken kijkt kun je een structuur ontdekken van de twee verschillende kleuren. De vlinderdassen zijn gemaakt van 100% hoogwaardig zijde en zijn eenvoudig te combineren. Deze vlinderdassen zijn uitermate geschikt voor zowel, een feestelijke, als casual gelegenheid.

nieuwe collectie strikken2

Vlinderdassen met bijpassende pochetten

Voor wie toe is aan een event of een intiem feestje wil natuurlijk graag tot in de puntjes verzorgd op de gelegenheid verschijnen. Daarom kun je naast jouw nieuwe favoriete luxe vlinderstrik nu ook een bijpassende luxe pochet aanschaffen om jouw outfit helemaal compleet te maken. Kies bijvoorbeeld voor een pochet in dezelfde kleur als de strik of juist voor een kleur die goed past bij je jasje.

Vlinderdas of stropdas

Wilt u bij naderinzien toch liever een stropdas dragen dan een vlinderdas? Niet getreurd, er zijn ook luxe stropdassen in deze two-tone weving toegevoegd aan ons assortiment. Deze vindt u hier. Vergeet niet om, ook in combinatie met de stropdas, een pochet te dragen om die verzorgde uitstraling te realiseren waar wij u eerder over vertelde.

heel mooie kwaliteit echt voor een dame, ik moet naar een feest , en het thema is paris .........moulin rouge , dus ga ik me verlkeden in een echte parisienne ,heb gezocht op internet en zo kwam ik bij jullie terecht en ik was benieuwd op het resultaat, en ik moet zeggen ben heel tevreden . meschien tot A BIENTOT GRTS
Gisele Rysselinck
Het is een zeer mooie das; was handig verpakt en werd vlug geleverd. Dus .... was zeker in orde !
Carry De Ceuster
Ben supertevreden over mijn bestelde bretellen
Mommaers René
Vlugge en vlotte levering.
Eliane Scheppers
Eindelijk DE oplossing voor het probleem van de losspringende bretellen. We hebben er van overal maar geen enkele bleef zitten en deze extra-sterke van jullie wel. Wat een opluchting voor een gehandicapte mens. Dat is al 1 zorg minder
Paul Andries
Klantvriendelijke service en een perfect product!!
Els De Doncker

Betaal veilig online

×