Strikkenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Nieuw: De damesstrik

Damesvlinderstrik Princess Diana2

Strikken voor dames, nu verkrijgbaar bij strikkenwinkel.be.

Damesstrikken

Tijdens Paris Fashion week zagen we al dat de stropdas inmiddels een veel gekozen accessoire is voor dames. Naast de damesdas zien wij ook een groeiende vraag naar damesstrikken. Deze hebben wij dan ook toegevoegd aan ons assortiment. 

In de jaren 80 zagen we dit accessoire ook al in het modebeeld. Zo droeg style icoon Princess Diana vaak accessoires als deze om haar hals en waren, net als nu, grote kragen een trend.

We weten dat veel van dit soort details vaak terug komen in een nieuw jasje. Zo ook de damesstrik.

Een damesstrik combineren

Net als de vlinderstrik is het belangrijk dat u de damesstrik combineert met iets dat een kraagje heeft. Denk hierbij aan een overhemd of blouse. Op deze manier kunt u de sluiting van de vlinderstrik namelijk netjes wegwerken. Het zorgt tevens direct voor een nette uitstraling, die weer goed past bij de look van de damesstrik.

Draagt u nog niet zo vaak een dergelijk accessoire en wilt u gaan voor een subtiele nieuwe twist aan uw outfit? Ga dan voor ton-sur-ton en combineer bijvoorbeeld bij een witte blouse een witte damesstrik. Een ton-sur-ton combinatie zorgt voor een rustige en verrassende uitstraling.

Damesstrik, een speels accessoire Damesstrik BLOG2

De strik voor dames is absoluut een speels accessoire. U maakt bijvoorbeeld een zakelijke outfit een stuk speelser door er een damesstrik bij te combineren. Ook een basic look met bijvoorbeeld een pantalon en beige blouse kunt u naar een hoger niveau tillen door er een beige strik voor dames bij te combineren. 

Vlinderstrik ook voor dames

Ook een vlinderstrik, zoals we die kennen van de man, kan prima gedragen worden door dames. Bent u op zoek naar een geschikt accessoire bij een smoking-achtig outfit, dan kan een satijn zijde vlinderstrik ook een mooie optie zijn. Wilt u toch liever een iets vrouwelijkere twist geven aan eeb outfit? Dan adviseren wij zeker de damesstrik. De damesstrik is een uniek en trendy accessoire!

Damesstrikken voor bedrijven of verenigingen

Draagt het mannelijke personeel ook een accessoire om de hals en zoekt u naar een accessoire voor de dames uit het team? Damesstrikken zijn ook verkrijgbaar in grote aantallen. Vindt u binnen ons assortiment niet de gewenste kleur? Vraag naar de mogelijkheden.

heel mooie kwaliteit echt voor een dame, ik moet naar een feest , en het thema is paris .........moulin rouge , dus ga ik me verlkeden in een echte parisienne ,heb gezocht op internet en zo kwam ik bij jullie terecht en ik was benieuwd op het resultaat, en ik moet zeggen ben heel tevreden . meschien tot A BIENTOT GRTS
Gisele Rysselinck
Het is een zeer mooie das; was handig verpakt en werd vlug geleverd. Dus .... was zeker in orde !
Carry De Ceuster
Ben supertevreden over mijn bestelde bretellen
Mommaers René
Vlugge en vlotte levering.
Eliane Scheppers
Eindelijk DE oplossing voor het probleem van de losspringende bretellen. We hebben er van overal maar geen enkele bleef zitten en deze extra-sterke van jullie wel. Wat een opluchting voor een gehandicapte mens. Dat is al 1 zorg minder
Paul Andries
Klantvriendelijke service en een perfect product!!
Els De Doncker

Betaal veilig online

×