Strikkenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Hoe strik ik mijn strik?

hoe knoop je een vlinderstrik

Voor een uitgebreidere instructie en meer informatie verwijzen wij u graag door naar onze strikkengids.

Je feestje of gala staat voor de deur en jij bent in het bezit van een mooie zelfstrikker, een goede keus want een zelfstrikker is dé accessoire voor de echte gentleman. Je laat zien dat je stijl hebt (geen pre-tied variant) en dat je tijd hebt gestoken in je voorkomen, want een vlinderdas knopen is nou één van die dingen die je echt meerdere malen moet oefenen totdat je de kunst onder de knie hebt. Geef niet op en ga op zoek naar het geduld in jezelf want het resultaat mag er zeker zijn. 

Een vlinderstrik strikken in 7 stappen:

vlinderstrik strikken

Naar schatting zul je de eerste keer 10 minuten bezig zijn met het strikken. Ga dus zeker niet op de dag dat je de vlinderstrik nodig hebt aan de slag, maar oefen ruim van te voren om stress te besparen.

Een vlinderdas knopen stap voor stap - film

Beelden zeggen meer dan woorden, zeker in het geval van een knoopinstructie. We besparen je een vage handleiding met 'haal de lus door de andere lus' maar verwijzen je graag door naar een duidelijke instuctie op Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=zD9SWgodiek

Waarschijnlijk zul je blij zijn dat er een pauze knop op je computer zit, want ook met beeld uitleg blijf je fronsen met je wenkbrauwen totdat daar het 'aha' moment komt. Wees gerust, ook voor jou is dat moment weggelegd. Het filmpje is namelijk zo'n succes dat er vooraf een advertentie wordt vertoond die je niet weg kunt klikken. Als je het filmpje telkens opnieuw af wilt spelen moet je eerst door een commercial heen.

En zie daar het resultaat. Je harde werken wordt beloond. Op je smokingoverhemd prijkt een geweldige vlinderstrik, juist perfect door zijn imperfectie. Later op de avond kun je de strik ook nog eens los laten hangen zodat je jaloerse blikken kunt vangen. Ja zeker, jij hebt jouw vlinderstrik wèl eigenhandig gestrikt. 

knopen strik 1 2

Bekijk ook

Vlinderdassen trends 2020 blog

Vlinderdassen trends voorjaar 2020

De trends die wel veel terugzien voor de heren in 2020 is kleur. Verschillende zachte tinten maar ook felle kleuren en niet schrikken: ook metallics, glans en glitters!

heel mooie kwaliteit echt voor een dame, ik moet naar een feest , en het thema is paris .........moulin rouge , dus ga ik me verlkeden in een echte parisienne ,heb gezocht op internet en zo kwam ik bij jullie terecht en ik was benieuwd op het resultaat, en ik moet zeggen ben heel tevreden . meschien tot A BIENTOT GRTS
Gisele Rysselinck
Het is een zeer mooie das; was handig verpakt en werd vlug geleverd. Dus .... was zeker in orde !
Carry De Ceuster
Ben supertevreden over mijn bestelde bretellen
Mommaers René
Vlugge en vlotte levering.
Eliane Scheppers
Eindelijk DE oplossing voor het probleem van de losspringende bretellen. We hebben er van overal maar geen enkele bleef zitten en deze extra-sterke van jullie wel. Wat een opluchting voor een gehandicapte mens. Dat is al 1 zorg minder
Paul Andries
Klantvriendelijke service en een perfect product!!
Els De Doncker

Betaal veilig online

×