Strikkenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Hoe strik ik mijn strik?

hoe knoop je een vlinderstrik

Je feestje of gala staat voor de deur en jij bent in het bezit van een mooie zelfstrikker, een goede keus want een zelfstrikker is dé accessoire voor de echte gentleman. Je laat zien dat je stijl hebt (geen pre-tied variant) en dat je tijd hebt gestoken in je voorkomen, want een vlinderdas knopen is nou één van die dingen die je echt meerdere malen moet oefenen totdat je de kunst onder de knie hebt. Geef niet op en ga op zoek naar het geduld in jezelf want het resultaat mag er zeker zijn. 

Een vlinderstrik strikken in 7 stappen:

vlinderstrik strikken

Naar schatting zul je de eerste keer 10 minuten bezig zijn met het strikken. Ga dus zeker niet op de dag dat je de vlinderstrik nodig hebt aan de slag, maar oefen ruim van te voren om stress te besparen.

Een vlinderdas knopen stap voor stap - film

Beelden zeggen meer dan woorden, zeker in het geval van een knoopinstructie. We besparen je een vage handleiding met 'haal de lus door de andere lus' maar verwijzen je graag door naar een duidelijke instuctie op Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=zD9SWgodiek

Waarschijnlijk zul je blij zijn dat er een pauze knop op je computer zit, want ook met beeld uitleg blijf je fronsen met je wenkbrauwen totdat daar het 'aha' moment komt. Wees gerust, ook voor jou is dat moment weggelegd. Het filmpje is namelijk zo'n succes dat er vooraf een advertentie wordt vertoond die je niet weg kunt klikken. Als je het filmpje telkens opnieuw af wilt spelen moet je eerst door een commercial heen.

En zie daar het resultaat. Je harde werken wordt beloond. Op je smokingoverhemd prijkt een geweldige vlinderstrik, juist perfect door zijn imperfectie. Later op de avond kun je de strik ook nog eens los laten hangen zodat je jaloerse blikken kunt vangen. Ja zeker, jij hebt jouw vlinderstrik wèl eigenhandig gestrikt. 

knopen strik 1 2

Bekijk ook

Vlinderdassen trends 2020 blog

Vlinderdassen trends voorjaar 2020

De trends die wel veel terugzien voor de heren in 2020 is kleur. Verschillende zachte tinten maar ook felle kleuren en niet schrikken: ook metallics, glans en glitters!

Wij zijn heel content
Tjabo
Overzichtelijke site.
Vlotte levering.
Bretellen zijn prima
Dankjewel.
Annie Vandenbussche
overzichtelijke site, makkelijk te bestellen, keurig en op tijd afgeleverd. Zeer tevreden.
Mijn schoonvader is 88 en heeft jullie zelf op zijn iPad gevonden tussen de concullegas ! een beloning waard ??
Raymond Vanspauwen
Jong, hype en prachtig op een gekleurd hemd. Heel tevreden.
Nicole
Vlotte levering
Heel aangenaam verrast door de kwaliteit
Mieke Boone
Toffe bretellen
Rudi Velez

Betaal veilig online

×