Blog

Nieuwe vlinderstrikken verkrijgbaar bij Strikkenwinkel

Wij van strikkenwinkel vernieuwen onze collectie ieder seizoen. Ook dit winterseizoen hebben wij een aantal nieuwkomers in ons assortiment. Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier om verder te lezen en ontdek de nieuwste collectie vlinderstrikken.

Trendy vlinderstrikken herfst/winter 2021

Vlinderstrikken zullen nooit uit de mode raken, wel zien we dat modetrends invloed hebben op de kleur of het materiaal van de vlinderstrik. 

Vlindersdassen op uw bruiloft

Gaat u binnenkort trouwen en wilt u een strik gaan dragen in plaats van een stropdas, maar heb je nog geen idee welke strik het moet worden? Na het lezen van dit artikel heeft u genoeg informatie om een keuze te maken! 

Vlinderstrikken trends Voorjaar 2021

Vlinderstrikken zijn jaar rond te vinden in het modebeeld maar wat zijn de trends dit voorjaar? Wat is er nieuw voor aankomend voorjaar, welke kleur zie je dit seizoen terugkomen en mag daarom niet ontbreken in uw garderobe?

Nieuwe collectie luxe strikken

Op strikkenwinkel.be vind je een nieuwe collectie aan luxe vlinderdasssen.

Vlinderdassen ook geschikt voor dames

Dat vlinderdassen alleen goed passen bij de outfits van mannen is inmiddels verleden tijd. Vlinderdassen voor dames zijn helemaal trendy.

Vlinderdassen voor de feestdagen

Nu restaurants nog gesloten blijken te zijn en misschien ook wel tijdens de feestdagen, maken we het graag thuis extra gezellig en geven we geld uit aan een nieuwe en...

Welke strik kiest u?

Het is waarschijnlijk de eerste vraag die u uzelf stelt wanneer u op zoek bent naar een nieuwe vlinderstrik voor een speciale gelegenheid.

Polyester vlinderdassen aangevuld met trendy kleuren

Met de zomer in het vooruitzicht hebben wij van strikkenwinkel.nl het assortiment polyester vlinderdassen aangevuld met trendy kleuren. 
Welke nieuwe kleur vlinderdas past bij jou?

Nieuwe vlinderdassen met motief bij strikkenwinkel.be

De Luxe vlinderdassen van Profuomo met vrolijke motieven en een vintage uitstraling zijn eenvoudig te combineren en passen helemaal bij de trends voor aankomend seizoen.


Levertijd 2-3 werkdagen of 1 werkdag met DPD
Niet tevreden? Je mag je bestelling binnen 30 dagen terugsturen
Sinds 2004 dé specialist in vlinderdassen in grote aantallen

Betaal veilig online

×